Acasă loteria bonurilor Ultima extragere pentru bonurile fiscale are loc pe 22 Decembrie

Ultima extragere pentru bonurile fiscale are loc pe 22 Decembrie

600
0
loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor, loterie gratuită oferită în exclusivitate de ministerul de finanțe împreună cu ANAF și loteria română își va „încheia activitatea” în 2019 cu o ultimă extragere care va avea loc duminică 22 Decembrie 2019.

Pentru cei care nu știu, nu au auzit sau pur și simplu nu le pasă, loteria bonurilor fiscale este o loterie gratuită care are ca scop principal diminuarea evaziunii fiscale în rândul micilor comercianți.

Popularitatea acestei loterii este în scădere, principala cauză fiind extragerea unor bonuri câștigătoare cu valoare mare, dar și lipsa de informare în rândul publicului consumator.

Totuși premiile acordate de ANAF și ministerul de finanțe nu sunt tocmai „de colo”, premiile totalizând o valoare lunară de 1 milion de lei (aproximativ 220.000 de euro).

Participarea la loteria bonurilor fiscale este gratuită, tot ce trebuie să faceți este să strângeți bonurile fiscale în fiecare lună și să le păstrați.

Cum are loc extragerea bonurilor fiscale ANAF?

Odată în luna, loteria română organizează extragerea bonurilor, această extragere făcându-se în două etape.

În prima etapă se extrage ziua bonului fiscale, iar în cea de-a doua, se extrage valoare bonului, acesta putând fi între 1 și 999 Lei.

În cazul în care aveți un bon fiscal câștigător, acesta trebuie depus într-un termen de 30 de zile, la cea mai apropiată unitate fiscală ANAF.

Dacă există mai mult de 100 de cereri de revendicare valide, organizatorii vor efectua o a doua extragere în care vor stabili un număr maxim de 100 de câștigători. Asta înseamnă că fiecare câștigător va primi un premiu în valoare de 10.000 de lei. Simplu, nu?

Rezultate loteria bonurilor 22 Decembrie 2019

Rezultatele pentru extragerea loteriei bonurilor din 22 Decembrie 2019 vor fi afișate pe site, a doua zi după extragere.

Tragerea va avea loc pe 22 Decembrie, însă rezultatele sunt făcute public a doua zi, cu excepția cazului în care unul din editorii blogului pariază înțelept participă la extragere.