Acasă case de pariuri Barsbet, o nouă casă de pariuri în România

Barsbet, o nouă casă de pariuri în România

925
0
barsbet mosilor obor

Conform informațiilor primite de la colaboratorii noștri, o nouă casă de pariuri își face apariția în peisajul deja super saturat al sălilor de jocuri și al agențiilor de pariuri stradale din București.

Am identificat deocamdată două agenții care se vor deschide în București, amândouă pe calea Moșilor. Prima locație este chiar la intersecția din Bucur Obor cu Calea Moșilor, în timp ce cea dea două locație se află vis-a-vis de restaurantul Burebista.

Brandul Barsbet – marcă înregistrată – este deținut de Bars Mithat iar domeniul barsbet.ro de firma Bars GmbH, cu sediul în Germania. În România, brandul Barsbet este operat de societatea Luxbet Arena, cu sediul în Voluntari, societate cu un capital social de 1 milion de lei.

La o prima vedere, conceptul lansat de Barsbet este interesant și se adresează jucătorilor middle premium, semn clar că piața jocurilor de noroc evoluează și sunt necesare schimbări majore în ce privește relația caselor de pariuri cu pariorii.

Numărul mare de agenții stradale și case de pariuri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de noroc, ofertele și multitudinea de piețe de pariuri din oferta agențiilor a făcut că pariorii să devină mult mai atenți atunci când aleg să plaseze un bilet la pariuri. De aceea, casele de pariuri și agențiile care nu vor înțelege că este nevoie de o schimbare în abordarea clientului, vor dispărea sau vor fi preluate de concurență.

Barsbet este un concept care sperăm noi să prindă pe piața din România, deoarece noi pariorii avem nevoie de case de pariuri care să ofere siguranță, cote favorabile cu marjă profitabilă atât pentru pariori cât și pentru casele de pariuri și acces la cât mai multe piețe de pariuri. Cu ocazia deschiderii agențiilor Barsbet vom face o vizită în una din locații și vom scrie o recenzie cât mai detaliată.

Barsbet Mosilor - Restaurant Burebista
Barsbet Mosilor – Restaurant Burebista